Huis ontruimen?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Een huis laten ontruimen met respect en empathie

Als een huis ontruimen aan de orde is dan komen daar soms heftige emoties bij kijken. Het kan gaan om het ouderlijk huis dat moet worden leeggehaald omdat vader of moeder naar een verzorgingshuis gaat of is overleden. Sommige mensen vinden het erg moeilijk om de spullen uit huis te halen en alles naar de stort of de kringloopwinkel te brengen. Als u hier ook als een berg tegenop ziet, dan kunt u Woningontruiming De Ster inschakelen. Wij komen graag naar de woning om deze te ontruimen en ervoor te zorgen dat de inboedel zoveel mogelijk een nieuwe bestemming krijgt.

U houdt de regie bij huis ontruimen

Natuurlijk bepaalt u als opdrachtgever hoe wij te werk gaan bij de huis ontruiming. Zo kunt u eerst de woning zelf doorzoeken om spullen die u wilt houden of die tot de erfenis behoren uit het huis te halen. Als dit achter de rug is schakelt u Woningontruiming De Ster in om het huis leeg te halen. Wij gaan aan de slag met het verwijderen van de inboedel en indien u hiervoor opdracht geeft ook vloerbedekking en andere zaken. Wij kunnen de woning bezemschoon opleveren zodat u deze zonder problemen aan de verhuurder of de nieuwe eigenaar kunt overdragen.

Wat gebeurt er met de spullen bij een huis ontruiming?

Bij een huis ontruiming wordt altijd zo veel mogelijk geprobeerd om de spullen te hergebruiken. Nog bruikbare spullen worden verkocht aan een opkoper of gaan naar een kringloopwinkel waar wij contact mee hebben. Kostbare spullen waarvan de eigenaar of de familie afstand doet worden geveild. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sieraden of kunstvoorwerpen. Op deze manier gaat zo min mogelijk van de inboedel naar de afvalverwerking. Wij zorgen altijd voor het afvoeren van alles wat uit de woning komt. Mochten er tijdens de ontruiming van het huis alsnog waardevolle spullen worden gevonden dan worden deze apart gehouden en kunt u beslissen wat hiermee moet gebeuren.

Verhuizing naar een verzorgingshuis

De verhuizing naar een verzorgingshuis is voor de betrokkene vaak een emotionele stap. Vaak wordt het huis verlaten waar mensen een heel leven hebben gewoond. In zo’n geval wordt de huis ontruiming zeer zorgvuldig aangepakt. Samen met de bewoner wordt bekeken welke spullen mee kunnen. Vaak kunnen wat kleine meubelen zoals een tafeltje, kastje of stoel wel mee verhuizen, evenals persoonlijke woonaccessoires. Natuurlijk moet er van veel afscheid worden genomen en daar wordt alle tijd voor genomen. Als duidelijk is wat er mee kan en wat moet worden afgevoerd wordt hiermee zeer zorgvuldig omgegaan. Het ontruimen van een woning gebeurt altijd met respect. De bewoner hoeft niet bang te zijn dat er een vrachtwagen van een afvalverwerker voorrijdt waar alle spullen zonder meer in worden gegooid.

Aanvullende werkzaamheden bij een ontruiming

Bij een ontruiming komt vaak meer kijken dan het leeghalen van het huis. Zo moet er soms vloerbedekking worden verwijderd, er moet een plafond gewit of een deur terug gehangen. Ook het opschonen van de tuin komt vaak aan de orde. Dit soort klussen kunt u eveneens overlaten aan Woningontruiming De Ster. Wij zorgen ervoor dat de woning conform de eisen van de verhuurder of de wensen van de verkoper wordt opgeleverd. Daarbij kunt u ook denken aan het verwijderen van schroeven en spijkers en verlichting. Gaatjes worden netjes dicht gemaakt, aan loshangende draden wordt een kroonsteen gezet zodat dit geen veiligheidsrisico’s geeft. Vervolgens wordt het huis bezemschoon opgeleverd. Wij kunnen als u dit wilt ook de sleuteloverdracht aan de verhuurder of de makelaar voor u regelen. Uiteraard kunnen wij u vooraf een offerte aanbieden met de kosten voor de diensten waar u gebruik van wenst te maken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor een mogelijk onaangename verrassing te staan.

Volledige ontzorging van de ontruiming van het huis

U bepaalt zelf van welke diensten u gebruik maakt als u Woningontruiming De Ster inschakelt. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de huis ontruiming te regelen, bijvoorbeeld omdat u niet in de buurt woont of vanwege fysieke beperkingen, dan nemen wij u dit graag uit handen. U kunt er op rekenen dat alle afgesproken werkzaamheden worden uitgevoerd. Wilt u een vrijblijvende offerte voor de huis ontruiming, gebruik dan het formulier op onze website. Ook voor het stellen van uw vragen is een formulier beschikbaar. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer (085) 06 09 968, wij denken graag met u mee om de ontruiming zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Bekijk ook:
Woningontruiming Soest – Woningontruiming Delft – Woningontruiming Leiden – Woningontruiming Utrecht – Woningontruiming na overlijden – Woningontruiming Den Haag – Woningontruiming Rotterdam – Woningontruiming Amsterdam – Huisontruiming – Woning ontruimenwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15