Huisontruiming?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Woningontruiming De Ster, uw partner bij iedere huisontruiming

Bent u verantwoordelijk voor een huisontruiming maar wilt of kunt u dit niet zelf doen? In zo’n geval kunt u een beroep doen op Woningontruiming De Ster. Een huis leeghalen is vaak een enorme klus, zeker als de bewoners er lang hebben gewoond. Soms is er haast bij de ontruiming, bijvoorbeeld bij financiële problemen of als de woning verkocht is of opnieuw verhuurd. Als u het dan niet haalbaar acht om de huisontruiming zelf te doen dan nemen wij deze taak graag van u over. De ontruiming vindt altijd respectvol plaats en alle inboedel die kan worden hergebruikt wordt zeker niet zomaar weggegooid.

Wat gebeurt er met de inboedel bij een huisontruiming?

Wanneer u Woningontruiming De Ster inschakelt kunt u er van verzekerd zijn dat de inboedel voor zover mogelijk wordt hergebruikt. Wij hebben contact met kringloopwinkels en opkopers die de spullen graag overnemen. Daarnaast zijn er spullen die grondstoffen bevatten die herbruikbaar zijn zoals textiel en ijzer. Soms worden er spullen van waarde in een woning achtergelaten die de eigenaar of de familie niet wil houden. Deze spullen worden op de juiste waarde geschat en verkocht. Zo weet u zeker dat alles uit de woning zo goed mogelijk terechtkomt. Natuurlijk zijn er altijd spullen die naar de stort moeten worden afgevoerd, ook dat regelen wij graag voor u. De woning wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd.

Aanvullende diensten bij een huisontruiming

Bij een huisontruiming komt vaak meer kijken dan het simpelweg verwijderen van de inboedel. Vaak moet ook de vloerbedekking worden verwijderd of moet de tuin worden opgeschoond. Vooral bij huurhuizen komt er vaak het nodige kijken om de woning weer in de ‘oude’ staat terug te krijgen. Sommige verhuurders gaan daar erg ver in. Als u zelf niet handig bent of simpelweg niet in staat om aan hun voorwaarden te voldoen dan kunt u deze werkzaamheden aan Woningontruiming De Ster overlaten. Wij kunnen ook lampen verwijderen en de bedrading van kroonstenen voorzien en gaatjes van spijkers en schroeven dicht maken. Ook het witten van plafonds of schilderwerkzaamheden uitvoeren behoort tot de mogelijkheden.

De ontruiming van een seniorenwoning

Een huisontruiming van een seniorenwoning of een kamer in een verzorgingshuis is vaak nog net wat emotioneler. Vaak is er sprake van een sterfgeval of de overplaatsing naar een verpleeghuis. Als de bewoner zelf niet meer in staat is om aan te geven welke spullen eventueel bewaard moeten worden dan wordt dit met de familie dan wel de opdrachtgever besproken. De inboedel wordt afgevoerd en de woning of kamer wordt netjes opgeleverd. Ook als er haast bij is, zoals bij kamers in zorginstellingen vaak het geval is, kunt u ons inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de kamer zo snel mogelijk wordt ontruimd zodat deze beschikbaar komt voor een volgende bewoner.

Een huisontruiming gebeurt altijd met respect

Juist omdat een huisontruiming vaak gevoelig ligt, wordt deze door ons altijd met respect uitgevoerd. Alle nog bruikbare spullen worden zorgvuldig uit de woning gehaald en overgedragen aan een opkoper of overgebracht naar een kringloopwinkel of liefdadigheidsinstelling. Ook kleding of schoenen kunnen vaak nog een goed tweede leven krijgen, hier of in een ontwikkelingsland. Alleen spullen die echt niet meer bruikbaar zijn worden door ons afgevoerd, waarbij uiteraard zorgvuldige afvalscheiding wordt toegepast. Als de woning moet worden overgedragen aan de verhuurder of aan een makelaar dan nemen wij voor u de standen van de meters voor gas, stroom en water op zodat de afrekening hiervan in orde gemaakt kan worden. Wij kunnen eventueel ook voor de sleuteloverdracht zorgen als u dit zelf niet wilt of kunt doen, bijvoorbeeld vanwege de reisafstand.

Wat kost de huisontruiming?

De kosten van een huisontruiming zijn uiteraard afhankelijk van het pakket aan diensten dat u wenst af te nemen. Gaat het alleen om het leeghalen van de woning of moet er ook gewit of gesaust worden en wilt u de tuin laten opschonen? Wat uw wensen ook zijn, veel is mogelijk een bespreekbaar. Zeker als u zelf de huisontruiming niet kunt doen omdat u te ver weg woont of hier fysiek niet toe in staat bent is het goed te weten dat u kunt rekenen op de uitstekende service van Woningontruiming De Ster.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de huisontruiming

U kunt via de knop op onze website meteen een formulier invullen voor het aanvragen van een offerte voor een huisontruiming. Als er haast bij is, zoals bij de ontruiming van een servicewoning, dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer (085) 06 09 968. Zodra u onze offerte heeft ontvangen horen wij graag van u of u van onze diensten gebruik wenst te maken. Als dit het geval is wordt de ontruiming van het huis samen met u gepland, zodat u daarna de huur kunt opzeggen of de woning verkopen.

Bekijk ook:
Woningontruiming Soest – Woningontruiming Delft – Woningontruiming Leiden – Woningontruiming Utrecht – Woningontruiming na overlijden – Woningontruiming Den Haag – Woningontruiming Rotterdam – Woningontruiming Amsterdam – Huisontruiming – Woning ontruimenwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15