Woning ontruimen?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Een woning laten ontruimen door Woningontruiming De Ster

Een woning ontruimen kan in verschillende situaties nodig zijn. Vaak gaat het om het huis van een overledene of is de bewoner naar een zorginstelling verhuisd. Het is dan aan de familie om de woning te ontruimen, maar niet iedereen heeft daar de gelegenheid en de mogelijkheden voor. Als een woning moet worden leeggehaald en u wilt dit uitbesteden dan kunt u hiervoor een beroep doen op Woningontruiming De Ster. Onze medewerkers komen op de afgesproken dag naar het door u opgegeven adres waarna de woning op basis van de met u gemaakte afspraken wordt leeg gehaald en opgeleverd.

Met spoed een woning laten ontruimen

In sommige gevallen is er haast bij het woning ontruimen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kamer in een verzorgingstehuis, die meestal al binnen enkele dagen moet worden opgeleverd om beschikbaar te worden gesteld aan een volgende bewoner. Maar er kunnen ook andere redenen zijn waarom u haast wilt maken met het ontruimen van de woning. Bijvoorbeeld als u zelf in het buitenland woont en niet de gelegenheid heeft om lang in Nederland te blijven om de nalatenschap van een overleden familielid af te wikkelen. In dit soort gevallen schakelt u ons in en zorgen wij ervoor dat de woning zo snel mogelijk wordt ontruimd. Eventueel kunt u ook de overdracht aan de verhuurder of de verkopend makelaar aan ons overlaten.

Hoe gaat een woning ontruiming in zijn werk?

Als een woning wordt ontruimd is het eerst aan de eigenaar of de familie om spullen uit de woning te halen die moeten meeverhuizen of die tot de nalatenschap behoren en dus aan erfgenamen worden overgedragen. Als dit achter de rug is gaat Woningontruiming De Ster voor u aan de slag. De ontruiming wordt altijd zorgvuldig gedaan. Spullen, documenten of andere zaken die door de eigenaar of familie wellicht over het hoofd zijn gezien worden apart gehouden. U kunt dan alsnog beslissen wat hiermee moet gebeuren. Alles wat de familie niet wil houden wordt verkocht, wij hebben contact met onder andere opkopers en kringloopwinkels die nog bruikbare spullen graag willen hebben. Zo zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk afval naar de stort wordt afgevoerd.

Bezemschoon opleveren van de woning

Bij huurwoningen moet meestal ook de vloerbedekking worden verwijderd en soms moet de tuin worden opgeschoond. Dit soort klussen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de woning conform de eisen van de verhuurder kan worden overgedragen. Het gaat dan niet alleen om het verwijderen van vloerbedekking, maar ook om het verwijderen van lampen en wanddecoraties en het dichtmaken van gaatjes van spijkers en schroeven. Aansluitpunten voor verlichting worden voorzien van een kroonsteen zodat er een veilige situatie is. Als u zelf niet bij de overdracht aanwezig kunt zijn worden op uw verzoek meterstanden van gas, water en licht opgenomen en aan u doorgegeven voor de afrekening met de nutsbedrijven.

Een gedwongen woning ontruiming

Woningontruiming De Ster kan worden ingeschakeld door de gemeente of een deurwaarder als de woning ontruiming nodig is omdat de bewoner zijn financiële verplichtingen niet kan nakomen. In dat geval bepaalt de schuldeiser welke spullen de bewoner mag meenemen en welke moeten achterblijven om te kunnen worden verkocht om hiermee de schulden af te lossen. Dat wat achterblijft kan door ons worden afgevoerd waarna de woning kan worden verkocht of opnieuw verhuurd. Uiteraard geldt ook dan dat als er bij de woning ontruiming spullen worden gevonden die wellicht van waarde of emotionele waarde zijn, deze apart worden gehouden zodat hier op een later moment een beslissing over kan worden genomen door de eigenaar dan wel de schuldeiser.

Een woning ontruimen gebeurt altijd zorgvuldig

Een woning ontruiming is soms pijnlijk en emotioneel, zoals bij een sterfgeval. U kunt ervan verzekerd zijn dat de ontruiming en het afvoeren van de spullen zorgvuldig en met respect gebeurt. Het geeft veel klanten van Woningontruiming De Ster een goed gevoel dat we altijd ons best doen om zoveel mogelijk spullen voor hergebruik in te zetten. Ook is er begeleiding als bijvoorbeeld een ouder persoon naar een verzorgingshuis gaat. Samen met de klant bekijken we welke spullen mee kunnen verhuizen en welke achter moeten blijven. Op deze manier wordt de verhuizing met zo min mogelijk stress geregeld en kan de bewoner in alle rust afscheid nemen van het huis waar hij of zij vaak tientallen jaren heeft gewoond.

Vraag een offerte aan voor woning ontruiming

Wilt u een woning ontruiming laten uitvoeren door Woningontruiming De Ster? Vraag dan via het formulier op de website een vrijblijvende offerte aan. Vermeld welke werkzaamheden gedaan moeten worden en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsopgave. U kunt ons ook bellen, ons telefoonnummer is (085) 06 09 968.

Bekijk ook: woningontruiming



woningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De Ster



Waarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15