Woningontruiming Amsterdam?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Een vlotte woningontruiming in Amsterdam

Een woningontruiming in Amsterdam kan soms net wat meer voeten in de aarde hebben dan elders in Nederland. Een mooi grachtenpand is leuk om in te wonen, maar een woning ontruimen terwijl die op de 4e etage is, kan soms een hele klus zijn. Zeker als er haast bij is of als u of de bewoner hier enorm tegenop ziet. In zo’n geval kunt u een beroep doen op Woningontruiming De Ster. Of het nu gaat om de 4e verdieping van een huis aan de gracht, een eengezinswoning of een appartement, wij zorgen ervoor dat het huis op de afgesproken datum wordt leeg gehaald. U kunt de huur opzeggen of de woning opleveren aan de nieuwe eigenaar of de makelaar.

Een senioren woningontruiming in Amsterdam

Voor een deel van ons komt er een moment dat we verhuizen van een gezinswoning naar een seniorenwoning of een kamer in een verzorgingstehuis. Zo’n verhuizing is vaak ingrijpend, omdat het berekent dat er afscheid moet worden genomen van het huis waar mensen vaak tientallen jaren van hun leven hebben doorgebracht. Daar komt bij dat vaak maar een fractie van alle dierbare spullen kan worden meegenomen. Dit is voor veel mensen zeer ingrijpend. Bij Woningontruiming De Ster gaan we hier zeer zorgvuldig mee om. In overleg met de oudere wordt bekeken welke spullen mee kunnen en welke niet. Alles gaat in het eigen tempo van betrokkene. Zodra duidelijk is wat er afgevoerd kan worden zorgen wij dat dit in orde komt.

Wat gebeurt er met de inboedel na een woningontruiming Amsterdam?

De inboedel wordt na een woningontruiming in Amsterdam zorgvuldig uitgezocht. Spullen die hergebruikt kunnen worden, worden verkocht aan een opkoper of gaan naar een kringloopwinkel. Ook voor kleding en schoenen is altijd een geschikt adres. Mocht er tijdens de ontruiming iets van waarde worden gevonden of andere spullen waar overleg over nodig is, zoals bijvoorbeeld foto’s, dan worden deze apart gehouden. Als de eigenaar, de familie of de nabestaanden nadrukkelijk afstand doen dan kostbare spullen dan gaan deze naar een veiling. Ook voor oud ijzer is altijd een afnemer te vinden. Zo doen we er alles aan om de afvalberg zo klein mogelijk te houden.

Alles goed geregeld bij de ontruiming van een woning

Bij het ontruimen van een woning komt vaak meer kijken dan alleen maar het afvoeren van de inboedel. Vaak moeten er aanvullende klussen worden gedaan. Heeft u een woningontruiming in Amsterdam en zijn er daarnaast nog andere werkzaamheden nodig? Ook dan kunt u rekenen op de betrouwbare service van Woningontruiming De Ster. Zo kunnen wij vloerbedekking uit de woning verwijderen, ook plavuizen, laminaat en dergelijke. Daarnaast kunnen schroeven en spijkers uit de muren worden verwijderd en de gaten daarvan dicht gemaakt. Ook sausen van muren of witten van plafonds kunnen wij voor onze rekening nemen. Vaak moet bij een huurwoning ook de tuin worden opgeschoond, dit kunt u eveneens aan ons uitbesteden.

De woningontruiming in Amsterdam compleet geregeld

Als u de woning van een overleden dierbare moet ontruimen dan kan dit stuiten op praktische bezwaren. Als u ver uit de buurt woont, of zelfs in het buitenland, dan is het vaak erg lastig of zelfs onmogelijk om de woningontruiming in Amsterdam zelf te regelen. U kunt dit dan met een gerust hart aan ons overlaten. Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. Wij kunnen ook zorgdragen voor de sleuteloverdracht aan de verhuurder, of aan de makelaar als de woning wordt verkocht. Er wordt indien nodig zorg gedragen voor het opnemen van de standen van de meters voor gas, water en elektriciteit zodat de afrekening kan worden opgemaakt. Op deze manier heeft u geen omkijken naar de ontruiming en wordt alles voor u geregeld.

Een spoed ontruiming van een woning in Amsterdam

Soms is haast geboden voor een woningontruiming in Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan een huisuitzetting wegens huurachterstand of de gedwongen verkoop van het huis. Ook dan kunt u rekenen op prima service. De woning wordt zo snel mogelijk ontruimd en de inboedel wordt afgevoerd. Op deze manier worden oplopende kosten zoveel mogelijk beperkt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor woningontruiming Amsterdam

Wilt u een woningontruiming in Amsterdam laten doen door Woningontruiming De Ster? Neem dan contact op voor het plannen van een afspraak of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer (085) 06 09 968. Wij zullen er alles aan doen om de ontruiming zo comfortabel als mogelijk te laten verlopen.

Bekijk ook:
Woningontruiming Soest – Woningontruiming Delft – Woningontruiming Leiden – Woningontruiming Utrecht – Woningontruiming na overlijden – Woningontruiming Den Haag – Woningontruiming Rotterdam – Woningontruiming Amsterdam – Huisontruiming – Woning ontruimenwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15