Woningontruiming Den Haag?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Uw woningontruiming in Den Haag goed verzorgd

Een woningontruiming in Den Haag wilt u natuurlijk het liefst door een betrouwbaar en ervaren bedrijf laten uitvoeren. Vaak gaat het om het ontruimen van het huis van een dierbare die is overleden of naar een zorginstelling is verhuisd. U wilt dat er met respect omgegaan wordt met de spullen en dat die op een verantwoorde manier worden afgevoerd. Woningontruiming De Ster heeft al vele jaren ervaring met het uitvoeren van woningontruimingen en is u graag van dienst om de ontruiming van het huis vlot en met respect te laten verlopen. U kunt een beroep op ons doen voor het ontruimen van een woning na overlijden of bij verhuizing naar een zorginstelling. Ook als u naar het buitenland verhuist en uw inboedel niet wilt meenemen of opslaan kunt u ons inschakelen om uw huis leeg te halen.

Zoveel mogelijk herbestemming van de inboedel bij een ontruiming

Als een woning wordt ontruimd zijn er vaak nog veel spullen die hergebruikt kunnen worden. Daarom heeft Woningontruiming De Ster contact met verschillende bedrijven en instellingen. Zo werken wij samen met opkopers en met kringloopwinkels, maar ook met handelaren in oud ijzer, kledinginzameling en veilinghuizen. De spullen die uit de woning worden gehaald worden zorgvuldig gesorteerd zodat er zo min mogelijk naar de stort gebracht hoeft te worden. Bij het uitvoeren van een woningontruiming wordt ook altijd opgelet of er nog spullen worden gevonden die de familie mogelijk over het hoofd heeft gezien. Die worden apart gehouden zodat u hier later een beslissing over kunt nemen.

Aanvullende diensten bij de woningontruiming in Den Haag

Bij een woningontruiming in Den Haag komt meer kijken dan alleen het simpelweg leeghalen van alle ruimtes. Zeker als het om een huurwoning gaat wil de verhuurder het huis in zoveel mogelijk originele staat weer opgeleverd krijgen. U kunt aan ons vragen om aanvullende diensten voor u uit te voeren. Zo kunnen wij de vloerbedekking verwijderen, ook als het gaat om laminaat, zeil of plavuizen. Daarnaast kunnen deuren worden teruggehangen, lampen verwijderd en de aansluitpunten voorzien van een kroonsteen. Ook wanddecoratie kan worden weggehaald waarna de spijker- of schroefgaatjes kunnen worden gedicht. Het sausen van muren en het witten van plafonds behoort eveneens tot de mogelijkheden. Tot slot kunnen wij de tuin opschonen door beplanting te verwijderen en zelf geplaatste bouwwerken te slopen en af te voeren.

Geen zorgen over de woningontruiming bij een sterfgeval

Als u te maken heeft met een sterfgeval dan is dat al droevig genoeg. Daarom is het fijn te weten dat u de ontruiming van de woning of het leeghalen van een kamer in een zorginstelling uit handen kunt geven. Zeker in het laatste geval is hier vaak haast bij. Niet zelden moet de uitvaart nog plaatsvinden terwijl voor die tijd de kamer in het verzorgingstehuis al moet worden klaargemaakt voor de volgende bewoner. Uw hoofd staat hier vast niet naar. Daarom kunt u dit uitbesteden aan Woningontruiming De Ster. Wij zorgen ervoor dat de woning of de kamer op tijd wordt opgeleverd. Wij kunnen als u dat wilt ook zorgen voor de sleuteloverdracht aan de zorginstelling of de verhuurder dan wel de makelaar. U kunt zich richten op het afscheid en de uitvaart van uw overleden dierbare.

Een zorgvuldige verhuizing naar een seniorenwoning

Wanneer u of een dierbare van u verhuist naar een verzorgingstehuis of een kleine seniorenwoning dan kunnen er vaak maar een klein aantal spullen mee. Dat betekent dat er afscheid moet worden genomen van een groot deel van uw inboedel. Spullen waar u wellicht dierbare herinneringen aan heeft. Dit is vaak erg moeilijk. Onze medewerkers nemen dan ook alle tijd om samen met u te bekijken wat er wel en niet mee kan verhuizen. De spullen die niet mee kunnen worden door ons afgevoerd, als het kan naar een kringloopwinkel of ze worden verkocht aan een opkoper. Zo hoeft u niet het idee te hebben dat alles klakkeloos wordt weggegooid.

De kosten van de dienstverlening van Woningontruiming De Ster

Voor veel van onze diensten berekenen wij vaste tarieven. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. Wilt u een exacte opgave van de kosten voor woningontruiming in Den Haag dan adviseren wij u om een offerte aan te vragen via het formulier op de website. Als er haast is bij de ontruiming, is het vaak handiger om ons te bellen, dit kan op telefoonnummer (085) 06 09 968. Wij komen als dat moet binnen enkele dagen in actie om de ontruiming voor u te regelen.

Bekijk ook: woningontruimingwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15