Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Woningontruiming na overlijden

Een overlijden is, ongeacht of dit nu verwacht of onverwacht was, een verdrietige gebeurtenis. Bent u als nabestaande niet in de gelegenheid om de woning zelf te ontruimen, bijvoorbeeld vanwege een grote reisafstand, dan kunnen wij een professionele woningontruiming na het overlijden van uw dierbare voor u uitvoeren. Wij beschikken over jarenlange ervaring en werken met de uiterste zorgvuldigheid en respect. In het geval van een woningontruiming na overlijden stellen we met u een ontruimingsplan op. Zo weet u waar u aan toe bent. Vraagt u bij ons een vrijblijvende offerte aan, dan ontvangt u daarop binnen 24 uur een reactie.

 

Hulp in een emotionele periode

Wanneer een naaste overlijdt, gaat u een zware tijd tegemoet. Er dient van alles te worden geregeld, waaronder het regelen van de begrafenis, het informeren van verzekeraars en het regelen van de erfenis. Dat terwijl de emotionele verwerking als moeilijk genoeg is. Wanneer u zelf een woning ontruimt, wordt u telkens geconfronteerd met herinneringen. Iets wat voor veel mensen erg lastig is. Door een woningontruiming na overlijden van een dierbare uit handen te geven aan een professionele partij als Woningontruiming De Ster, ontstaat er meer ruimte voor de afwikkeling van alle andere zaken die uw aandacht vragen.

 

Koopwoningen en huurwoningen

U kunt ons in alle gevallen inschakelen voor een woningontruiming na overlijden van uw dierbare, ongeacht of de woning een huur- of koopwoning betreft. Is er sprake van het laatste, dan schakelt u een makelaar in om de woning te verkopen en kunt u zelf dierbare spullen uit de woning halen. Het ontruimen kan voorafgaand aan of juist na de verkoop plaatsvinden. Huurde uw dierbare een woning? De huurovereenkomst eindigt op de laatste dag van de tweede maand na het overlijden. Een huurwoning dient in originele staat te worden opgeleverd. Ook dit kunnen wij u uit handen nemen.

 

Welke werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren?

Een woningontruiming na overlijden voeren wij in nauw overleg met u uit. U kunt uiteenlopende werkzaamheden aan ons overlaten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

 

 • Het verwijderen van meubilair en huisraad en het verantwoord afvoeren ervan
 • Het verwijderen van lampen en draden
 • Het dichten van gaatjes in muren die door spijkers en schroeven zijn ontstaan
 • Het professioneel verwijderen van de vloeren
 • Het bezemschoon opleveren van de woning aan u, de verhuurder of de makelaar

 

Een professioneel plan van aanpak

Schakelt u Woningontruiming De Ster in voor een woningontruiming na overlijden van uw dierbare, dan kunt u rekenen op een heldere en professionele aanpak. Onze professionals gaan gestructureerd te werk volgens een vooraf opgesteld en met u besproken plan van aanpak. Een eerste stap is het inventariseren van de inboedel. Hoe groot is deze en waaruit bestaat het? U kiest eerst de spullen die u wilt houden. U bepaalt welke werkzaamheden u verder wilt laten uitvoeren en ontvangt een helder overzicht van de kosten. Een volgende stap is het sorteren van de inboedel, gevolgd door de feitelijke ontruiming en de oplevering van de huur- of koopwoning.

 

Het sorteren van de inboedel

Onze specialisten gaan bij een woningontruiming na overlijden zeer deskundig en discreet te werk. Bij  het sorteren van de inboedel wordt zorgvuldig bepaald wat er met alle zaken dient te gebeuren die aanwezig zijn in de woning. Zaken die voor u van waarde zijn, worden uiteraard bewaard. Andere zaken, waaraan u geen of beperkte waarde hecht, worden zo circulair mogelijk behandeld. Ze worden bijvoorbeeld naar de kringloop gebracht of op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier vernietigd.

 

Ontruiming en oplevering

Wanneer het duidelijk is wat er met welke zaken dient te gebeuren, gaan onze professionals over tot de daadwerkelijke woningontruiming na overlijden. Alle spullen worden naar de juiste plekken overgebracht: de kringloop de stort, of wellicht een opslag, voor spullen waarvan u nog niet weet wat u ermee wilt doen. Komen wij tijdens het ontruimen alsnog waardevolle spullen tegen, zoals contant geld, sieraden of foto’s? Dan overhandigen wij deze aan u. De laatste fase van de ontruiming is het bezemschoon opleveren van de woning.

 

Een woningontruiming na overlijden wordt met de grootste discretie afgehandeld

Een woningontruiming na overlijden is pas echt afgerond wanneer deze voor u geheel naar wens is uitgevoerd. Dat betekent dat, wanneer wij onze werkzaamheden hebben afgerond, alles nogmaals met u doornemen. Zo weten we zeker dat we niets over het hoof hebben gezien en dat u tevreden bent. Pas dan is de ontruiming ook voor ons afgerond. In alle fases van de woningontruiming na overlijden gaan wij met respect om voor de situatie en de bezittingen van  de overledene. Discretie is bij ons het sleutelwoord.

 

Een woningontruiming na overlijden waarbij spoed geboden is

Wanneer uw dierbare in de periode voorafgaand aan zijn of haar overlijden in een bejaardenwoning, verzorgingshuis of verpleegtehuis woonde, is er doorgaans haast geboden bij de woningontruiming na het overlijden. De kamer moet immers binnen afzienbare tijd weer beschikbaar zijn voor een volgende bewoner. Heeft u slechts enkele dagen om dit te regelen, dan kunnen wij u als professioneel ontruimingsbedrijf veel werk en zorgen uit handen nemen. Een spoedontruiming kunnen wij binnen 24 uur voor u regelen.

 

Op welke garanties kunt u bij ons rekenen?

Laat u een woningontruiming na het overlijden van uw dierbare aan Woningontruiming De Ster over? Dan weet u zeker dat u geen omkijken heeft naar dit complexe proces. Wij garanderen u:

 

 • Heldere afspraken die altijd worden nagekomen
 • Een gratis en vrijblijvende offerte en uitgebreide adviezen van onze professionals
 • Respect voor de spullen van de overledene en een persoonlijke aanpak
 • Een bezemschone oplevering van de woning

 

Een gratis en vrijblijvende offerte

Wilt u een woning vlot en professioneel laten ontruimen? Vraagt u dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. U kunt rekenen op een respectvolle en zorgvuldige aanpak. Behalve voor de ontruiming van een woning kunt u ons ook inschakelen voor de ontruiming van een bedrijfspand. De kosten die hieraan zijn verbonden, zijn afhankelijk van onder andere de grootte van het pand, de hoeveelheid spullen en de staat waarin de woning moet worden afgeleverd. In de offerte vindt u alle kosten helder terug. Heeft u vragen over een woningontruiming na overlijden? Neemt u ook dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook:
Woningontruiming Soest – Woningontruiming Delft – Woningontruiming Leiden – Woningontruiming Utrecht – Woningontruiming na overlijden – Woningontruiming Den Haag – Woningontruiming Rotterdam – Woningontruiming Amsterdam – Huisontruiming – Woning ontruimenwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

 • Woning ontruimen in één dag
 • Bezemschoon opleveren
 • Vrijblijvende advies & offerte
 • Geen aanbetaling
 • Geen extra kosten
 • Flexibel

woningontruiming de ster 15