Woningontruiming Rotterdam?

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Een woningontruiming in Rotterdam in goede handen bij Woningontruiming De Ster

Wilt u een woningontruiming in Rotterdam laten uitvoeren dan wilt u daarvoor natuurlijk in zee gaan met een betrouwbare en ervaren bedrijf. Woningontruiming De Ster heeft inmiddels vele jaren ervaring met het ontruimen van woningen, waarbij de inboedel zoveel mogelijk wordt hergebruikt en als dat niet kan zo duurzaam mogelijk wordt afgevoerd. Een woningontruiming is vaak een emotionele gebeurtenis, vaak is de aanleiding een sterfgeval of een noodgedwongen verhuizing naar een zorginstelling. Zeker als de ontruiming onverwacht komt is er bovendien vaak een praktisch probleem waardoor familie niet beschikbaar is om de inboedel uit de woning te halen.

Een zorgvuldige woningontruiming in Rotterdam

Bij de ontruiming van een woning gaat Woningontruiming De Ster altijd zeer zorgvuldig te werk. Allereerst krijgt de eigenaar of de familie de gelegenheid om spullen uit de woning te halen die behouden moeten blijven of die tot de erfenis behoren. Vervolgens gaan we aan het werk om het huis leeg te halen. Spullen die nog bruikbaar zijn, gaan naar een opkoper of een kringloopwinkel. Kleding en schoenen gaan naar een inzamelpunt. Worden er tijdens het opruimen spullen gevonden die de familie wellicht over het hoofd hebben gezien dan worden die apart gehouden. Als er kostbaarheden zijn waar de familie nadrukkelijk geen belang bij heeft, dan worden deze geveild.

Een duurzame oplossing voor de inboedel

Vandaag de dag speelt duurzaamheid en milieubewustzijn een grote rol. Daarom werken we bij Woningontruiming De Ster op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Alleen dat wat echt niet meer bruikbaar is wordt weggegooid. En dat gebeurt dan uiteraard ook op een zo goed mogelijke manier, met zorgvuldige scheiding van grondstoffen. Wij zorgen uiteraard voor het afvoeren van de inboedel naar de afvalverwerker. Dit geldt ook voor uit de woning verwijderde vloerbedekking en andere materialen. Dit soort klussen kunt u namelijk ook aan ons overlaten. Wij kunnen het huis als u dat wilt bezemschoon opleveren.

Extra werkzaamheden bij de ontruiming van een woning

Bij de ontruiming van een woning in Rotterdam komen vaak ook nog andere werkzaamheden kijken. U kunt daarbij denken aan het verwijderen van schroeven en spijkers en her voorzien van loshangende bedrading op lichtpunten van kroonstenen. Ook kan het zijn dat de verhuurder extra eisen stelt, zoals het terughangen van deuren of het uitvoeren van schilderwerkzaamheden. Ook dit soort klussen kunt u overlaten aan Woningontruiming De Ster. Wij kunnen ook zorgen voor het opschonen van de tuin, waaronder het afbreken van zelf gebouwde schuurtjes en dergelijke. De extra kosten voor deze werkzaamheden worden uiteraard vooraf met u besproken.

Het leeghalen van een seniorenwoning of kamer in een zorginstelling

Na het overlijden van de bewoner moet een seniorenwoning of een kamer in een zorginstelling vaak zo snel mogelijk worden ontruimd om deze aan een nieuwe bewoner beschikbaar te stellen. De nabestaanden hebben vaak heel andere dingen aan hun hoofd zoals het regelen van een mooie uitvaart. U kunt het opruimen van de woning of kamer dan ook met een gerust hart overlaten aan Woningontruiming De Ster. Wij zorgen ervoor dat de inboedel wordt afgevoerd en dat vloerbedekking en dergelijke indien van toepassing worden verwijderd. U kunt de kamer of woning vervolgens overdragen aan de instelling of de verhuurder. Wij kunnen als u dat wilt ook zorgen voor de sleuteloverdracht. Zo kunt u zich richten op het verlies van uw dierbare en de praktische consequenties van het overlijden aan ons overlaten.

Een taakverlichting voor de executeur testamentair

Wanneer u bent belast met de afwikkeling van de nalatenschap van een overledene, dan hoort daar vaak ook de afwikkeling omtrent de woning bij. Als executeur testamentair heeft u vaak al de nodige dingen te doen. De woningontruiming in Rotterdam kunt u er niet altijd bij hebben. Misschien woont u niet in de buurt of heeft u het druk met werk. U kunt de ontruiming van het huis dan uitbesteden aan Woningontruiming De Ster. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de werkzaamheden die wij voor u verrichten en welke kosten hiermee gemoeid zijn. U kunt er vervolgens op rekenen dat de huisontruiming conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Vraag direct een vrijblijvende kostenopgave voor de woningontruiming in Rotterdam

Als u een woning in Rotterdam wilt laten ontruimen dan kunt u hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen bij Woningontruiming De Ster. U kunt ons bellen op telefoonnummer (085) 06 09 968, dit is vooral handig als er haast bij is, zoals bij het ontruimen van een kamer in een zorginstelling. Maar u kunt ook gebruik maken van het offerteformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk ook: woningontruimingwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

  • Woning ontruimen in één dag
  • Bezemschoon opleveren
  • Vrijblijvende advies & offerte
  • Geen aanbetaling
  • Geen extra kosten
  • Flexibel

woningontruiming de ster 15