Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Woningontruiming Utrecht

Verschillende omstandigheden kunnen ertoe leiden dat een woningontruiming in Utrecht noodzakelijk is. Vaak ligt hieraan een emotionele reden aan ten grondslag. Dit kan een overlijden zijn, maar ook een gedwongen vertrek wegens financiële problemen of een verhuizing naar een zorgcentrum. Daarom is het des te belangrijker dat u op een professionele partij kunt rekenen. Woningontruiming De Ster is dé specialist wat betreft het efficiënt en duurzaam uitvoeren van een woningontruiming in Utrecht, of dit nu om een huurwoning, koopwoning, of kamer in een zorgcomplex gaat. Wij leveren de woning binnen afzienbare tijd bezemschoon op.

 

Onze werkwijze

Woningontruiming De Ster ondersteunt u in het lastige proces van een woningontruiming in Utrecht. We gaan volgens een helder plan van aanpak te werk. De eerste stap is het bepalen welke spullen u wilt houden. Deze haalt u uit de woning alvorens wij aan de slag gaan. Komen wij tijdens het ontruimen nog waardevolle zaken als contant geld, sieraden of foto’s tegen, dan stellen wij u daar uiteraard van op de hoogte. Niet alleen kunnen wij het proces van ontruimen op ons nemen, ook kunt u ons inschakelen voor zaken als extra schoonmaakwerk en het verwijderen van vloerbedekking.

 

Herbestemmingen voor bruikbare inboedel: de circulaire visie

Een woningontruiming in Utrecht voeren wij met het grootste respect voor de overledene en zijn of haar bezittingen uit. Dit betekent ook dat zoveel mogelijk spullen, die u zelf niet wenst te houden, naar bijvoorbeeld kringloopwinkels worden gebracht. Zo hoeven deze niet in de afvalbak te belanden, maar kunnen ze een tweede leven krijgen. Deze werkwijze, waarbij de bruikbare inboedel een herbestemming krijgt, wordt ook wel circulair genoemd. Alles wat niet naar een tweede eigenaar zal gaan, vernietigen we op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze.

 

Woningontruiming in Utrecht: zowel koop- als huurwoningen

Betreft de woningontruiming in Utrecht een koopwoning, dan zorgen wij ervoor dat de woning in zijn geheel klaar zal zijn voor verkoop. We voorzien u van professionele adviezen en houden uiteraard rekening met uw wensen en die van de makelaar. Na de oplevering is de woning leeg en bezemschoon, zodat er meteen kan worden overgegaan tot de verkoop van de woning. Ook voor huurwoningen kunt u ons inschakelen. Wij onderhouden rechtstreeks contact met de verhuurder, zodat we weten hoe we de woning precies moeten opleveren. Indien gewenst kunnen wij ook bij inspecties aanwezig zijn.

 

Wat is een bezemschone oplevering?

Een woningontruiming in Utrecht heeft een bezemschone oplevering als doel. In enge zin vallen hieronder het afvoeren van vuil en losse zaken en het vegen van de vloeren onder. In de praktijk zijn de eisen vaak breder. Een bezemschone oplevering betekent zo ook:

 

 • Het verwijderen van stickers en lijmresten
 • Het stofvrij opleveren van ventilatieroosters
 • Vloeren en muren vrij van vlekken opleveren
 • Het bezemschoon opleveren van het balkon en/of de tuin
 • Het dichtmaken van gaatjes van spijkers en groeven

 

Bij huurwoningen dient vaak eveneens de vloerbedekking te worden verwijderd. Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Voor specifiekere informatie over deze en andere diensten die wij voor u kunnen uitvoeren, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Wij staan op flexibele tijden voor u klaar

Emotionele en onvoorziene situaties houden zich niet aan kantoortijden. Daarom doen wij dat ook niet. Wij werken op flexibele tijden en kunnen ons ook in de avonduren en de weekenden met een woningontruiming in Utrecht bezighouden. Dit doen wij dusdanig, dat dat voor de omwonenden minimaal merkbaar is. Zo zal de inboedel niet dagenlang in een container voor de woning staan. Iets wat we in de eerste plaats uit respect voor de voormalige eigenaar van de woning doen, maar ook door buurtbewoners wordt gewaardeerd.

 

Welke kosten zijn er verbonden aan een woningontruiming in Utrecht?

U zult zich wellicht afvragen wat een woningontruiming in Utrecht kost. Echter is dit vooraf niet precies te zeggen. Op basis van uw offerteaanvraag en nadere communicatie kunnen wij een heldere prijs voor u formuleren. Deze is onder andere afhankelijk van de omvang van uw woning, de hoeveelheid spullen die er aanwezig zijn en eventuele extra werkzaamheden. Ook eventuele spoed is medebepalend voor de prijs. Van Woningontruiming De Ster kunt u een heldere prijsindicatie voor een woningontruiming in Utrecht verwachten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Redenen om een woningontruiming in Utrecht uit te besteden

Er bestaan verschillende redenen die ertoe kunnen leiden dat u de beslissing neemt de ontruiming uit handen te geven aan een professionele partij. Vaak noemt men de hoeveelheid stress en de emotionele lading als oorzaak. In het geval van een seniorenverhuizing, het overlijden van een dierbare of een gedwongen verhuizing wegens financiële problemen heeft u immers al genoeg aan uw hoofd. Eveneens kan tijdgebrek en een gebrek aan vakkundigheid en de benodigde materialen een reden zijn. Om welke reden u ons ook inschakelt, Woningontruiming De Ster staat graag voor u klaar.

 

Spoedontruimingen

Soms is er bij een woningontruiming in Utrecht spoed geboden. Het leegruimen van een kamer in een zorgcomplex dient bijvoorbeeld binnen enkele dagen te gebeuren. Hetzelfde geldt voor een hospice. Ondertussen heeft u ook andere zaken, zoals de uitvaart te regelen. Er blijft dan weinig tijd over en bovendien staat uw hoofd er niet naar. Wij helpen u dan graag. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent spoedontruimingen. In verreweg de meeste gevallen lukt het ons om u op zeer korte termijn bij te staan.

 

Wij ontzorgen

Neemt u Woningontruiming De Ster in de arm voor een woningontruiming in Utrecht, dan kunt u rekenen op een partij die zijn afspraken altijd nakomt. We behandelen elke inboedel met respect en discretie en beschouwen een ontruiming pas als afgerond wanneer ook u tevreden bent over het resultaat. Dankzij onze heldere offertes weet u ook precies waar u financieel aan toe bent. Uiteraard krijg u voorafgaand aan de start van onze werkzaamheden voldoende tijd om persoonlijke spullen uit de woning te halen. Ontzorgen is onze missie. Heeft u interesse in onze diensten omtrent een woningontruiming in Utrecht? Neemt u dan contact op of vraagt u een offerte aan.woningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

 • Woning ontruimen in één dag
 • Bezemschoon opleveren
 • Vrijblijvende advies & offerte
 • Geen aanbetaling
 • Geen extra kosten
 • Flexibel

woningontruiming de ster 15