Woningontruiming Soest

Woningontruiming De Ster zorgt ervoor dat het huis op de afgesproken datum bezemschoon wordt opgeleverd. SNEL, GOEDKOOP & PROFESSIONEEL!

woningontruiming de ster 5

SNEL

Wij ontruimen binnen 24 uur.

GOEDKOOP

Wij hanteren scherpe tarieven.

PROFESSIONEEL

Wij zijn ervaren en professioneel.


Woningontruiming Soest

Voor een woningontruiming in Soest kunnen verschillende redenen bestaan, maar meestal liggen hier geen heuglijke feiten aan ten grondslag. Ontruimingen vinden vaak plaats na overlijden, verhuizing naar een verzorgingsinstelling of naar aanleiding van financiële problemen. Wat de oorzaak ook is, een woningontruiming in Soest is soms onvermijdelijk. De Ster staat u graag van A tot Z bij. Zo heeft u de tijd om andere zaken te regelen en hoeft u zich niet bezig te houden met deze emotioneel beladen taak. Wij maken de woning weer klaar voor verhuur, verkoop of bewoning en staan op ruime tijden voor u klaar.

 

Woningontruiming in Soest na het overlijden van een dierbare

Het overlijden van een dierbare betekent een groot verlies en een van de moeilijkste momenten van uw leven. Iedereen rouwt op een andere manier, maar voor elke persoon geldt dat hier de tijd voor nodig is. Tijd die u na het overlijden van uw naaste ook al hard genoeg nodig heeft om zaken als de uitvaart te regelen. Het ontruimen van de woning wordt emotioneel vaak te veel. Wij bieden hierin graag de helpende hand. Met respect en de grootste zorgvuldigheid ontruimen wij de woning voor u, ongeacht of dit een huurwoning, koopwoning of kamer in een zorgcomplex betreft.

 

Ontruiming wegens een verhuizing naar een zorginstelling

Wanneer u of uw dierbare naar een zorginstelling verhuist, betekent dit een grote verandering: het verlaten van de vertrouwde omgeving waar vaak jaren is gewoond, maar ook het letterlijke afscheid nemen van veel bezittingen. Op een kamer in een zorgstelling bestaat nu eenmaal beperkte ruimte. Uiteraard neemt u de voor u meest persoonlijke en waardevolle zaken mee. Het afvoeren van de rest is voor betrokkenen vaak erg pijnlijk. De Ster neemt u een woningontruiming in Soest ook in dit geval op professionele wijze uit handen.

 

Het ontruimen van een kamer in een zorginstelling

Is uw dierbare in een zorginstelling, seniorenwoning of aanleunwoning overleden? Ook dan kunt u niet om het ontruimen ervan heen. Dat moet vlug, terwijl u al zoveel andere zaken, zoals de uitvaart te regelen heeft. In deze emotioneel al zware tijd kiezen veel mensen voor de hulp van een professionele partij als De Ster. U bepaalt zelf welke waardevolle spullen u houdt, de rest regelen wij. Uiteraard altijd in goed overleg met u. Voor een woningontruiming in Soest waarbij spoed is geboden hanteren wij een aangepaste planning.

 

Een woning ontruimen wegens emigratie

In tegenstelling tot de bovengenoemde situatie is emigratie doorgaans iets waar u naar uitkijkt. U heeft de feiten zorgvuldig afgewogen en het besluit genomen de rest van uw leven, of in ieder geval de komende tijd, elders door te brengen. Dat neemt niet weg dat daar alsnog veel stress bij komt kijken. Nadat u zelf de voor u meest dierbare spullen heeft gepakt, zorgen wij voor de ontruiming van uw woning, of dit nu koop of huur is. Wilt u tot de dag van uw emigratie in de woning blijven wonen? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie.

 

Woningontruiming in Soest wegens financiële omstandigheden

Lukt het u of een dierbare niet meer de eindjes aan elkaar te knopen? In sommige gevallen is er maar één beslissing mogelijk. Dat maakt de situatie desondanks niet minder pijnlijk. Een woning moeten verlaten wegens financiële oorzaken maakt een diepe impact op eenieder die dit overkomt. U zult een stuk kleiner gaan wonen en neemt dus een beperkt aantal spullen mee. U kiest zelf welke bezittingen u houdt. In dergelijke gevallen kan het interessant zijn om een woningontruiming in Soest met opkoop van de inboedel te combineren.

 

Onze mogelijkheden

Een woningontruiming in Soest kunt u met een gerust hart overlaten aan De Ster. Wij kunnen alle werkzaamheden uitvoeren die hiermee te maken hebben. Uiteraard kunt u het aangeven wanneer er bepaalde aspecten zijn waarvoor u liever zelf de verantwoordelijkheid draagt. Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

 • Het leeghalen van de woning: spullen worden zoveel mogelijk hergebruikt en anders milieuvriendelijk vernietigd
 • Eventuele waardevolle spullen die u over het hoofd heeft gezien, overhandigen wij aan u
 • Het dichten van door spijkers en schroeven ontstane gaatjes in muren
 • Het plaatsen van kroonsteentjes of een centraaldoosdeksel op elektrapunten
 • Indien gewenst: het strippen van de vloeren
 • Indien gewenst: extra werkzaamheden om de woning goed te kunnen opleveren, waaronder herstelwerkzaamheden en schilderwerk
 • Indien gewenst: het opzeggen van nutsvoorzieningen en het doorgeven van de meterstand
 • Indien gewenst: zorg dragen voor de overdracht aan verhuurder of makelaar

 

Opkoop van de inboedel

Ziet u zich om uiteenlopende redenen genoodzaakt om een professionele partij voor woningontruiming in Soest in de arm te nemen? Wellicht wilt u uw inboedel ook verkopen. Het zelf verkopen van alle spullen kost namelijk een hoop tijd en moeite. U kunt erop rekenen dat wij een eerlijke prijs bieden. We kunnen meubels, maar ook huishoudelijke apparaten en eventuele andere waardevolle spullen opkopen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan accessoires, gereedschappen, kleding, kunstvoorwerpen en aardewerk. Dankzij opkoop bent u in één keer van alle spullen af.

 

Wat kost het ontruimen van een woning?

Zonder enig inzicht te hebben in de exacte situatie, is het moeilijk om te zeggen wat een woningontruiming in Soest precies kost. Vraagt u een offerte bij ons aan, dan kunnen wij dit echter gedetailleerd in kaart brengen. De prijs hangt in ieder geval samen met de grootte van de woning en de omvang van de inboedel, maar ook van de extra diensten waarvan u eventueel gebruik wenst te maken. Elke woningontruiming in Soest pakken we met dezelfde visie aan: respect, discretie en professionaliteit om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

 

Gratis vrijblijvende offerte

Neemt u ons in de arm voor een woningontruiming in Soest? Dan kunt u rekenen op een partij die heldere afspraken maakt en zich daaraan houdt. Onze professionals beschikken over jarenlange ervaring en weten discreet met elke situatie om te gaan. De ontruiming zal op een afgesproken datum plaatsvinden. Wij bieden diensten van hoge kwaliteit en tegen een marktconforme prijs en beschouwen een ontruiming pas als afgerond als u helemaal tevreden bent. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Vraagt u een offerte voor een woningontruiming in Soest aan, dan is dit altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Bekijk ook:
Woningontruiming Soest – Woningontruiming Delft – Woningontruiming Leiden – Woningontruiming Utrecht – Woningontruiming na overlijden – Woningontruiming Den Haag – Woningontruiming Rotterdam – Woningontruiming Amsterdam – Huisontruiming – Woning ontruimenwoningontruiming de ster 1


Favicoon Woningontruiming De SterWaarom woningontruiming De Ster?

 • Woning ontruimen in één dag
 • Bezemschoon opleveren
 • Vrijblijvende advies & offerte
 • Geen aanbetaling
 • Geen extra kosten
 • Flexibel

woningontruiming de ster 15